ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ κι όχι του Σώρρα.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ κι όχι του Σώρρα

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ κι όχι του Σώρρα.Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ κι όχι του Σώρρα. Είναι του κάθε Έλληνα και του κάθε Πολίτη. Αν είσαι Έλληνας έχεις υποχρέωση να πας στην πραγματική Δημοκρατία γιατί η Δημοκρατία είναι μόνο των Ελλήνων.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 26.12.2016: Σήμερα, την Πολιτική την έχουν έξω από τον Πολίτη. Την τηρούν και την διατηρούν κάτι μικρά και μισαλλόδοξα ανθρωπάκια, φοβισμένα, μαριονέτες, που δεν διοικούν ούτε το κορμί τους.

30.07.2020 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Αρτέμης Σώρρας μιλά στην κάμερα του ΕΟΕ και στην δημοσιογράφο Στεφανία Καραφύλλα. 26.12.2016

ΣΧΟΛΙΟ ΕΣΥ ΤV 
EΣΥ TV–26–12–2016–Ο Αρτέμης Σώρρας μιλά στην κάμερα του ΕΟΕ και στην δημοσιογράφο Στεφανία Καραφύλλα. Μας εξηγεί την απάτη του χρέους, αναλύει «βασικές» αρχές της ελληνικής γνώσης. Εν συνεχεία μας αναφέρει τα μελλοντικά σχέδια του καθώς μιλά όχι μόνο για τα παραπάνω αλλά για όλους και για όλα. Μια συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσει κανείς… 

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είναι η τεράστια λεωφόρος των ΕΛΛΗΝΩΝ. Δηλαδή, αυτό που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Βασικά, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ κι όχι του Σώρρα. Είναι του κάθε Έλληνα και του κάθε Πολίτη. Αν είσαι Έλληνας έχεις υποχρέωση να πας στην πραγματική Δημοκρατία γιατί η Δημοκρατία είναι μόνο των Ελλήνων.

Σήμερα, δεν έχουμε Δημοκρατία. Είναι κομμουνιστική, είναι δεξιά, η κεντρώα…

Σήμερα, νομίζετε ότι έχετε Δημοκρατία, αλλά είναι επαίσχυντη ολιγαρχία. Όλα αυτά είναι γελοιότητες και δεν μπορούμε να ζήσουμε έτσι!

Η πολιτική κρίση είναι σε όλον τον πλανήτη. Η Δημοκρατία είναι το «Κρατείν τω Δήμω», η Δημοκρατία είναι του ίδιου του Πολίτη. Και η Πολιτική είναι του ίδιου του Πολίτη, γιατί Πολιτική χωρίς τον Πολίτη, δεν υπάρχει.

Ο Πολίτης παράγει την Πολιτική. Γιατί ο Πολίτης για να παράξει Πολιτική, πρέπει να είναι Κρίσεως και Αρχής.

Αν ο Πολίτης δεν είναι Κρίσεως και Αρχής, δεν παράγει Πολιτική.

Σήμερα, την Πολιτική την έχουν έξω από τον Πολίτη.

Την τηρούν και την διατηρούν κάτι μικρά και μισαλλόδοξα ανθρωπάκια, φοβισμένα, μαριονέτες, που δεν διοικούν ούτε το κορμί τους.

Η Πολιτική παράγει πολιτισμό. Ο Πολίτης για να παράξει Πολιτισμό πρέπει να κάνει Πολιτική.

Άρα, η πολιτική του Πολίτη που είναι η μονάδα και αν του αλλάξεις ένα γράμμα, γίνεται Οπλίτης, όλες αυτές οι μονάδες, Πολίτες, παράγουν όλοι μαζί Πολιτική.

Η Πολιτική γίνεται μόνο με Δημοκρατική διαδικασία, γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να τηρηθεί και να προβεί ως πολιτική.

Η Πολιτική είναι αυτή που παράγει Πολιτισμό και τον Πολιτισμό τον παράγουμε όλοι μαζί.

Δεν μπορείς μόνη σου να παράξεις Πολιτισμό.

Δεν μπορείς να πεις: «Έχω τον πολιτισμό μου». Είναι σαν να λες: «Έχω την Ηθική μου». Ποια Ηθική σου; Αφού η Ηθική πρέπει να παραχθεί από όλη την κοινωνία, είναι το Έθος της Κοινωνίας.

Χωρίς Νόηση δεν παράγεται Ηθική. Άρα, δεν μπορείς να πεις: «Έχω την ηθική μου». Δεν υπάρχει κι έτσι, δεν υπάρχει και η «πολίτική σου». Υπάρχει η Πολιτική που είναι πολλών πολιτών και η οποία παράγει πολιτισμό.

Σήμερα υπάρχει Πολιτική που είναι έξω από τον Πολίτη και σε δυναστεύει, σε διαλύει και σε λιώνει και αυτή την στιγμή σε αφανίζει.

Δημοσιογράφος: Έχετε δημιουργήσει κάποιο κόμμα….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Όχι! Λάθος! Εγώ δεν έχω δημιουργήσει τίποτα. Έχει δημιουργηθεί ο Φορέας της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κι όχι κόμμα.

Κόμμα είναι ένα κομμάτι μιας ιδεολογίας είτε ξενόφερτης, είτε ντόπιας και είναι σωματίδιο, άρα είναι κομμάτι του σώματος

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι Πολιτικός Φορέας των Ελλήνων. Και δεν τον δημιούργησα εγώ, τον δημιούργησαν οι Έλληνες, οι Τοπικοί Αυτόνομοι Οργανισμοί τότε περίπου 110 οργανισμοί, σε όλη την Ελλάδα, δημιούργησαν τον Πολιτικό Φορέα του Ελληνικού Έθνους, χωρίς κόμμα, δόγμα και χρώμα.

Χρώμα είναι το τι χρώμα είναι τα λεφτά σου! Ο εργάτης με το 20άρικο είναι μπλε, ο μέσος υπάλληλος έχει το 50ευρω που είναι καφέ, το πράσινο 100ευρω το χρησιμοποιούν οι διευθυντές και το 200άρι κάποιοι ανάμεσα από τους golden boys που χρησιμοποιούν το 500αρικο που είναι μωβ.

Η διαφορά χρώματος λοιπόν έχει να κάνει με χρήματα κι όχι με το χρώμα των Ανθρώπων. Άρα, είναι ρατσισμός πάνω στον πλούτο.

Δημοσιογράφος: Μπορεί ο Φορέας δηλαδή μπορεί με κάποιον τρόπο να πάρει την Ελλάδα πίσω;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Πίσω; Η Ελλάδα ήταν και θα μείνει πάντα εδώ! Ο χώρος δεν έχει αλλάξει. Οι Άνθρωποι πάνε κι έρχονται. Κι ο χρόνος δεν έχει αλλάξει. Άρα, οι Άνθρωποι θα πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να έχουν το Παρόν τους.

Πρέπει να έχεις το παρόν και μόλις πάρεις το παρόν στα χέρια σου που σήμερα, δεν το έχει κανένας, μετά πρέπει να αναζητήσεις το παρελθόν για να πάρεις την Αυτογνωσία σου και να καταλάβεις ποιος είσαι.

Μόλις πάρεις και το παρελθόν και το ενώσεις με το τώρα παρόν σου, τότε μπορείς να χαράξεις το μέλλον σου.

Σήμερα, ό,τι μέλλον υπάρχει, δεν είναι δικό σου! Είναι του αφανισμού σου και νομίζεις ότι το χαράζεις εσύ! Δεν το χαράζεις εσύ! Το χαράζουν άλλοι για σένα κι εκείνοι είναι μιαρά μιάσματα και αυτό έχει αποδειχθεί ότι είναι.

Άρα, το παρελθόν σου δεν το έχεις στα χέρια σου. Η Γραμματεία σου δεν είναι εδώ.

Διαβάζεις από τις μικρές τάξεις του δημοτικού κι όλα αυτά τα άλογα και τόσα λόγια χωρίς καμία έννοια, που διέλυσαν τα πάντα.

Ο κόσμος. όσο και να διαβάσει, εφόσον δεν παίρνει σωστή Γνώση, δεν έχει ΕΝΘΥΜΙΣΗ, γιατί η Γνώση μπορεί μόνο να σου θυμίσει κι όχι για να σου μάθει.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και θα το θέσω έτσι, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ!

Η σωστή Γνώση σε κάνει να θυμάσαι. Μια άλογη Γνώση, μια αποστατική και αντι-Αξιακή γνώση, είναι ένα χάος και μπαίνει σε κάτι δαιδαλώδες κι όλος ο κόσμος είναι σε ένα χάος!.

Διαβάζει χιλιάδες βιβλία, χωρίς να ξέρει τίποτα, χιλιάδες λέξεις χωρίς νόημα και γεμίζει τις αποθήκες του μυαλού χωρίς καμία Νόηση. Διαβάζεις ένα βιβλίο 1000 σελίδες και δεν έχει κανένα συμπέρασμα κι αν στο τέλος βγει μια γραμμή, είναι ζήτημα και αυτή θα είναι απλή, για μικρά παιδιά, καθόλου.

Ξέρετε, πάμε σε Νόηση. Δεν πας σε Νόηση! Πώς θα πας σε Νόηση;

Για να πεις ότι είσαι Νοήμων Άνθρωπος πρέπει να πας στην διαδρομή και στον μονόδρομο της Λογικής.

Για να μπεις στην Λογική θα πρέπει να πας μόνο στο Ορθό και στο Υπαρκτό μέσω Αποδεικτικής Διεργασίας, αλλιώς στην Λογική δεν πας.

Κι αφού το κάνεις κι αυτό, είσαι έτοιμος να ανέβεις το σκαλοπάτι της Νόησης, αλλιώς δεν μπορείς να μιλάς για Νόηση. Άρα, για να είσαι Νοήμων ον, θα πρέπει ήδη να είσαι στην Λογική, άρα να έχεις μόνο Νου.

Πού είναι ο Νους σήμερα;


ΠΗΓΗ

Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ
Τηλ. 26210 44277, Ε-mail: esydpdp@gmail.com

ΕΣΥ ΚΩ 2 ΝΥΜΦΑΙΑΣ 21 ΚΩΣ 
ΤΗΛΈΦΩΝΟ: 6942412335 

esyko2@gmail.com 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια