ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Συνέντευξη τύπου του Αρτέμη Σώρρα στη Σύρο στα τοπικά ΜΜΕ για την αποπληρωμή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους

Ο Αρτέμης Σώρρας στη Σύρο

Συνέντευξη τύπου του Αρτέμη Σώρρα στη Σύρο στα τοπικά ΜΜΕ για την αποπληρωμή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους

Ο Αρτέμης Σώρρας στη Σύρο

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο Αρτέμης Σώρρας, με αφορμή την επίσκεψή του στη Σύρο και την προγραμματισμένη ομιλία του που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα. Η θεματολογία αφορά την αποπληρωμή του δημόσιου και ιδιωτικού χρέους και την χρηματοδότηση για έργα στο Δήμο με εγγυήσεις του ιδίου.

Ο κ. Σώρρας ανέφερε πως γίνονται ενέργειες από την πλευρά του με τη βοήθεια ενεργών συν-ελλήνων, σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ανατροπή του συστήματος. «Δεν πρόκειται για κίνηση, ούτε κίνημα, ούτε κόμμα, είναι ένας αγώνας απελευθέρωσης.Ο κ. Σώρρας ανέφερε πως γίνονται ενέργειες από την πλευρά του με τη βοήθεια ενεργών συν-ελλήνων, σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ανατροπή του συστήματος. «Δεν πρόκειται για κίνηση, ούτε κίνημα, ούτε κόμμα, είναι ένας αγώνας απελευθέρωσης. Πολιτική είναι να καθορίσουμε το μέλλον μας χωρίς να μας το επιβάλει κανείς. Δεν βλέπω κάτι άλλο καλύτερο, ούτε πολιτικά ούτε ιδεολογικά. Να συσσωρευθούν Έλληνες και να σπάσουν τα κατεστημένα», τόνισε ενώ αναφέρθηκε σε οικονομικές αποφάσεις και οικονομικά στοιχεία σχετικά με την αξία των μετοχών, και την υποβολή μηνύσεων προς το ΣΔΟΕ που δεν έχει παρακρατήσει το φόρο που αναλογεί. «305 δις χρωστάνε οι τράπεζες στους Έλληνες. Είμαστε υπό κατοχή χωρίς να χρωστάμε. Δεν έχουμε κυβέρνηση ελληνική». Κατηγόρησε το καθεστώς αλλά και τα δόγματα που είναι όλοι μαζί χωρίς ουσιαστική αντιπολίτευση και κάλεσε τον κόσμο να ενωθεί κάτω από μία ελληνική σημαία.

Ανέφερε επίσης τη σπουδαίοτητα των δήμων ενώ επέμεινε στην αναγκαιότητα της εθνοσυνέλευσης ως ύστατη λύση που θα αποτελεί πραγματική δημοκρατία και όχι ψευτοιδεολογία, τονίζοντας επίσης πως «ωρίμασε ο καιρός να πάμε σε μία εθνοσυνέλευση. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια δημοκρατία όχι ως πολίτευμα αλλά ως εκτελεστική εξουσία δημοκρατικών αποφάσεων».

 

Δείτε στο WebTV αναλυτικά.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια